Malabrigo kleuren kiezen

Malabrigo kleuren kiezen

Regelmatig krijgen we vragen en opmerkingen van klanten dat het heel moeilijk is om te kiezen tussen de vele Malabrigo kleuren. Dat begrijpen we zeker en we proberen hier wat tips en suggesties aan te reiken jullie te helpen.

Passen deze kleuren bij elkaar?

Twijfel je over een kleurcombinatie? Stuur ons een mailtje of bericht via de chat knop en dan bezorgen we jou een foto van de gekozen wol naast elkaar.

Komt de kleur van de wol wel overeen met wat ik op het scherm zie?

De kleur die je ziet is afhankelijk van de instellingen van je scherm. Bij twijfel kan je steeds een foto vragen maar sommige kleuren zijn heel moeilijk te fotograferen, vooral fluo of felle kleuren. De wol van Malabrigo is handgeverfd in ketels, bij elke levering kan er dus een verschil zitten in de kleur. De tint blijft wel hetzelfde maar bij de multi-kleuren, zoals Arco Iris, Liquidambar, Aniversario, kan de verhouding van de kleuren verschillen. Zo kan de ene keer paars overheersen en de andere keer groen. Hou je niet van verrassingen, vraag ons dan om een foto voor je een multikleur bestelt, dat voorkomt teleurstelling. 

Hoe ziet de wol er gebreid uit?

Op de pagina van de wol proberen we steeds een aantal foto's te zetten van gebreide modellen. Maar we kunnen niet van elke kleur een foto plaatsen. Maar geen nood, wil je een kleur gebreid zien, dan kan je steeds op Ravelry kijken. Ravelry is een website met breipatronen en handwerkprojecten van mensen over de hele wereld. Er is dus altijd wel iemand die al iets gebreid heeft in jouw gekozen kleur. Inschrijven op Ravelry is gratis en hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe je dan een voorbeeld in jouw kleur kan terugvinden. 

Stap 1: gratis lid worden van Ravelry

Surf naar https://www.ravelry.com/

Ben je nog niet ingeschreven op Ravelry kies dan 'Sign up' en geef je emailadres in. Je ontvangt dan een link om je adres te bevestigen. Verder ontvang je nooit ongevraagde mails van Ravelry en niemand kan je emailadres zien.

Stap 2: login op Raverly

Surf naar https://www.ravelry.com/  

Geef je zelfgekozen username en je wachtwoord in

Stap 3: wol kiezen 

Op de homepagina van Ravelry kies je linksboven 'Yarns' (Wol).

In het zoekvenster tik je de naam van de wol, bijvoorbeeld Malabrigo Rios. En vervolgens klik je op het vergrootglas.

Vervolgens verschijnen de zoekresultaten op het scherm. Je klikt dan op de wol die je zoekt, hier dus Rios. Dan kom je op de productpagina van Rios wol.

Stap 4: kleur kiezen

Je bent nu op de productpagina van RIOS wol. Bovenaan zie je verschillende tabs, klik op de tab 'Colorways'.

Stel dat je wil zien hoe de (multi)kleur 'Archangel' er gebreid of gehaakt uitziet.

Dan zoek je de kleur in de lijst (er zijn verschillende pagina's dus misschien moet je eerst op de knop 'next klikken onderaan om naar de volgende pagina te gaan)

Onder de naam van de kleur klik je op het getal waar 'projects' achter staat.

Klaar! Je ziet nu duizenden projecten gebreid en gehaakt, met Malabrigo Rios in kleur Archangel. Als je wil kan je links ook nog filteren zodat je enkel gebreide stukken ziet of enkel gehaakte. Door deze projecten te bekijken krijg je alvast een beter beeld van hoe de wol eruit ziet.

 

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.